Luc De Wit

40 jaar ervaring in verwarming

Het installatiebedrijf van Luc De Wit uit Machelen begon in 1975 als eenmanszaak. Intussen is het bedrijf flink gegroeid en wordt het sinds 2008 geleid door de zoon Gunter.

Wij zijn gespecialiseerd in centrale verwarming en ventilatie. U kan bij ons terecht voor traditionele systemen zoals gas- en stookolieketels, en moderne technieken zoals warmtepompen, zonneboilers en fotovoltaïsche panelen.

Contacteer ons Offerte aanvragen
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag een concrete offerte op maat?
Gratis offerte aanvragen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies
O

Installatie en herstelling mazoutketels

Een mazoutketel is in een aantal gevallen nog steeds de beste keuze voor uw woning, voornamelijk bij renovatie. Door condensatie van de verbrandingsgassen is het rendement hoog. Een mazoutketel is een duurzame investering. Wij plaatsen eveneens radiatoren, vloerverwarming en ventilatiesystemen.

Vraag vrijblijvend advies

De specialist bij u in de buurt

Met onze eigen technische dienst garanderen we voor alle onderhoud en herstellingen een snelle en vlotte service.

Wij zijn actief in Machelen, Diegem, Vilvoorde, Zaventem, Kortenberg, Kampenhout, Perk, Haacht, Boortmeerbeek, Zemst, Tervuren, Sint-Pieters-Woluwe, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Grimbergen, Meise, Evere, Schaarbeek en Laken.